2751069197 Δαλαμανάρα, Άργος, Αργολίδα bratsostransports@gmail.com

 

BRATSOS TRANSPORTS
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

_____

προφίλ εταιρείας

 

Η “ΜΠΡΑΤΣΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ” με έδρα τη Δαλαμανάρα Αργολίδας, δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Αργολίδας, αλλά έχει παρουσία σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και την Αθήνα. Η εταιρεία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2013 από τον Αθανάσιο Μπράτσο. Έκτοτε, έχοντας μια διαρκή και επιτυχημένη παρουσία στον χώρο των μεταφορών, εξελίσσετε και μεγαλώνει, προσφέροντας ολοένα και καλύτερες υπηρεσίες, με γνώμονα πάντα το συμφέρον σας.

Οι μεταφορικές υπηρεσίες της εταιρείας “Μπράτσος Μεταφορική” είναι βασισμένες στη λογική της εξυπηρέτησης του πελάτη με ευελιξία και αξιοπιστία, για μεταφορά φορτίων από πόλη σε πόλη και από περιοχή σε περιοχή, όποτε αυτός το ζητήσει. Εμείς και η ομάδα των έμπειρων οδηγών μας, πιστεύουμε στη παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, και δεν παραβλέπουμε τίποτα κατά τη μεταχείριση των φορτίων σας. Από τη φόρτωση, μέχρι την εκφόρτωση στον προορισμό, διατηρούμε τα υψηλότερα στάνταρ στην ασφάλεια κατά τη διαδρομή και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Ακόμα και σε περιπτώσεις που το φορτίο είναι υπερμεγέθες οι τεχνικοί μας φροντίζουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την έγκαιρη μεταφορά στον προορισμό, χωρίς απρόοπτα.
 

Η μετακόμιση είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει περισσότερα από μια απλή φόρτωση και εκφόρτωση. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από το πακετάρισμα, μέχρι την εκφόρτωση και εγκατάσταση, και θα σας διευκολύνει να ολοκληρώσετε τη μετακόμισή σας γρήγορα και εύκολα.
 

Η εταιρεία “Μπράτσος Μεταφορική” διαθέτει αποθηκευτικό χώρο, υψηλών προδιαγραφών, ικανό να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Αποθηκεύστε τα πράγματά σας, είτε προσωρινά, είτε για μεγάλα διαστήματα και εξοικονομείστε χώρο, χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των πραγμάτων σας. Τα πράγματά σας φυλάσσονται με προσοχή και τα στάνταρ ασφαλείας της αποθήκης μας είναι ιδιαίτερα υψηλά.

 

υπηρεσίες

 φορτώσεις - εκφορτώσεις
 μεταφορά & αποθήκευση εμπορευμάτων
 μεταφορά & αποθήκευση οικοσυσκευών
 μετακομίσεις
 αμπαλάζ - πακετάρισμα

 

Φροντίζουμε ο στόλος μας να είναι πάντα καλοδιατηρημένος, ώστε να είναι ικανός να παραδώσει φορτία υψηλής αξίας, και υπερμεγέθη φορτία, γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς να προκαλεί φθορές, που είναι γενικά ένα από τα προβλήματα των υπολοίπων εταιρειών μεταφορών. Η ομάδα μας είναι σε επιφυλακή 24 ώρες το 24ωρο ώστε να διασφαλίσει τη καλύτερη δυνατή μεταχείριση των παραγγελιών σας.

 

____
οι εγκαταστάσεις